Xc Full otomatis High-speed vakum Ngabentuk Mesin

Pondok Description:


  • FOB Harga: US $ 0,5 - 9.999 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 100 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Ningbo atawa Shanghai port
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    parameter XC800
    sadia Bahan PP, pe, pepet, hips, GPPS, PVC, EPS
    Diwangun Area (mm) 800 × 1200
    Diwangun Jerona (mm) 150
    Speed ​​dibentuk (siklus / mnt) ≤18
    Max Width (mm) 850
    Lambaran ketebalan (mm) 0.2-1.5
    Kakuatan tina sakabeh mesin (kw) 110
    wastage hawa (Mpa) 0.6-0.8
    Dimension (m) 8.0 × 2.0 × 2,5

     

    fungsi: 

    1. Plus-dikurangan pencét molding, manjang. Ngabentuk aréa nyaéta badag.

    2. Servo lambar dahar, purwakarta kontrol, panganteur Asasi Manusa-komputer.

    3. mesin ieu cocog pikeun ngahasilkeun produk PP, pe, pepet, GPPS, hips, EPS, PVC. Kayaning cup, kotak, mangkuk na wadahna ipis séjén kawas gelas susu, ager cangkir, gelas es krim, cangkir nginum disposable, mangkok mie instan, buleud dahareun gancang, buleud dahareun jsb


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat !