SERVO-720 otomatis Piala Servo Nyieun Mesin

Pondok Description:


  • FOB Harga: US $ 0,5 - 9.999 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 100 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Ningbo atawa Shanghai port
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    Jenis / parameter SERVO-720
    sadia Bahan PP, pe, pepet, hips, GPPS
    Diwangun Area (mm) 720 × 450
    Diwangun Jerona (mm) 180
    Speed ​​dibentuk (siklus / mnt) 20-35
    Max. Lebar (mm) 720
    Ketebalan (mm) 0.3-2.0
    Kakuatan tina sakabeh Mesin (kw) ≤ 55
    Hawa Wastage (Mpa) 0.6-0.8
    Wastage cai (m3 / h) ≤ 0,5
    Dimension (mm) 6200 × 2800 × 2600

     

    Aplikasi Lapang:

    Thermoforming paking wadahna kayaning cangkir, buleud jeung cacah. Kayaning cangkir susu, ager cup, gelas es krim, gelas hiji-pareum, mangkok mie instan, buleud dahareun gancang jeung saterusna.

    fungsi:

    mesin 1.The migunakeun struktur opat-kolom, jeung operasi mulus, noise low, gaya clamping kuat jeung saterusna.

    integrasi gas 2.Mechanical jeung listrik,,-precision tinggi servo ngirim lambar éta, servo manjang, purwakarta kontrol gerak servo, hawa modul kontrol kontrol Sistim calakan.

    3.A gelar luhur ti automation, speed produksi. Ngaliwatan pamasangan molds béda bisa ngahasilkeun produk béda, pikeun ngahontal tujuan anu mesin multi kagunaan.

    4.By ngagunakeun komponen listrik diimpor brand-ngaran, komponén pneumatic, pikeun mastikeun operasi stabil, kualitas dipercaya, hirup layanan panjang.

    5.The sakabeh struktur nyaeta kompak, tekanan, molding, motong, cooling, produk niupan jeung fungsi sejen disetél dina kapang a, supados proses produk anu pondok, rengse kelas tinggi, dina garis kalawan standar kaséhatan nasional.

    mesin 6.The téh cocog pikeun produksi PP, pe, pepet, hips, GPPS jeung produk lembar plastik lianna. Kayaning cangkir, kendi, gelas jeung peti ipis-walled lianna, kayaning cangkir susu, ager cangkir, gelas es krim, cangkir nginum disposable, mie instan mangkok, buleud dahareun jeung saterusna.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat !