RCX-700 otomatis Dengdekkeun-kapang Piala Nyieun Mesin

Pondok Description:


  • FOB Harga: US $ 0,5 - 9.999 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 100 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Ningbo atawa Shanghai port
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    modeu No./Parameter RCX-700
    sadia Bahan PP, PS, pe, PVC
    Kabentuk Area Max (mm) 700 × 350
    Max kabentuk Jerona (mm) 160
    Ketebalan tina lambaran (mm) 0,3 ~ 2.0
    Max Speed ​​(Time / mnt) 28
    Kakawasaan Servo Dahar Motor (kw) 5
    Kakuatan The Mesin utama (kw) 11
    Kakawasaan Servo manjang Motor (kw) 11
    Pemanasan Power tina sakabeh Mesin (kw) 120
    Hawa Wastage (L / mnt) ≥2500
    Wastage cai (L / mnt) 50 ~ 100
    Dimension (mm)    14000 × 3500 × 3300

    Aplikasi Lapang:
    Ieu aya keur lembar plastik ngabentuk, kayaning PP, PS, hips, PVC, pepet, PLA.It bisa ngahasilkeun rupa béda tina cangkir, mangkok, masakan, lids sarta buleud suchas gelas susu, ager cangkir, salah-off cangkir tur instan noodlebowls.Production procedureis lambar pemanasan palastik ka suhu determinate, make négatip formulir pressureto cup, lajeng ngaliwatan alat tipping mun transmitcups ka stackingmachine, stacking otomatis, cacah tur ngadorong kaluar mantri.

     

    fungsi:

    mesin 1.The ieu dikawasa ku purwakarta jeung panel usetouch.

    2. Paké engine servo on nyoco alat alat andstretching.

    3. fungsi otomatis pabrik pitulung whichproduce produk palastik pikeun ngurangan biaya andproduction kuli.

    4. speed Fast geus sadia pikeun garis luhur-levelproduction.

    5. parabot ngabogaan fungsi memori kapang.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat !