HPC Series Piala hidrolik otomatis Nyieun Mesin

Pondok Description:


  • FOB Harga: US $ 0,5 - 9.999 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 100 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Ningbo atawa Shanghai port
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    Modeu / parameter HPC-660 HPC-700 HPC-720 HPC-750
    bahan sadia PP, pe, pepet, hips, GPPS
    Diwangun Area (mm) 650 × 320 700 × 350 720 × 450 750 × 500
    Diwangun Jerona (mm) 120/180 120/180 120/180 120/180
    Speed ​​dibentuk (siklus / mnt) 20-35 20-35 20-35 20-35
    Max.width (mm) 660 700 720 750
    Ketebalan (mm) 0.3-2.0 0.3-2.0 0.3-2.0 0.3-2.0
    Kakuatan tina sakabeh mesin (kw) ≤45 ≤50 ≤55 ≤65
    wastage hawa (Mpa) 0.6-0.8 0.6-0.8 0.6-0.8 0.6-0.8
    wastage cai (m3 / h) ≤0.5 ≤0.5 ≤0.5 ≤0.6
    Dimension (mm) 5500x2300x2400 5800x2500x2600 6200x2800x2600 7200x2800x2600

     

    Aplikasi Lapang: 

    Thermoforming paking wadahna kayaning cangkir, buleud jeung cacah. Kayaning cangkir susu, ager cangkir, gelas es krim, gelas hiji-pareum, mangkok mie instan, buleud dahareun gancang, buleud dahareun jeung saterusna.

    fungsi:

    1. mesin The adopts Sistim tekanan hidrolik ngahasilkeun produk, jalan stabil, noise leutik, pangabisa kapang Ngonci alus.

    2. Electromechanical, gas, integrasi tekanan hidrolik, kontrol purwakarta, precision tinggi konversi prekuensi.

    3. sagemblengna otomatis tur gancang speed produksi. Ku cara masang molds béda pikeun ngahasilkeun produk béda.

    4. ngadopsi merek kawentar diimpor ti fittings listrik sarta pneumatic, jalan stabil, kualitas dipercaya jeung kahirupan panjang.

    5. Nu sakabeh mesin téh kompak, salah kapang boga sakabeh fungsi, kayaning mencét méré, ngabentuk, motong, cooling sarta produk réngsé niupan. prosés pondok, kualitas luhur produk réngsé sarta minuhan standar Saniter nasional.

    6. mesin téh pas keur ngahasilkeun PP, pe, pepet, hips, GPPS jeung produk palastik lianna, kayaning cup, kotak, mangkok jeung saterusna. Contona, cup susu, ager cup, és krim cup, salah-off cup, instan mie mangkok, kotak kadaharan gancang, kotak dahareun jeung saterusna.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat !