FAQs

FAQ

Loba ditanyakeun

Anjeun pabrik atawa dagang parusahaan?

Kami pabrik.

Naon sertipikat anjeun gaduh?

Simkuring gaduh ISO jeung sertipikat CE.

Kumaha carana sangkan pabrik anjeun ngalakukeun ngeunaan kadali kualitas?

Simkuring boga departemén QC husus dina muatan tina kualitas produk '.

Sabaraha lami nya periode jaminan?

Sadaya produk urang boga salah nanaon sataun.

Naon pasar utama perusahaan?

Simkuring gaduh konsumén sakuliah dunya.

Sabaraha kapasitas produksi perusahaan sataun?

Ieu gumantung kana kabutuhan Anjeun.

Dupi urang didatangan operasi mesin anjeun di pabrik anjeun?

Simkuring boga sorangan pembuatan plastik parusahaan, anjeun tiasa ningali operasi mesin.

Dimana ieu pabrik anjeun ayana? Kumaha bisa didatangan dinya?

Pabrik urang aya di Shantou Kota, Propinsi Guangdong, Cina, kira 45 menit ti
Guangzhou ku hawa. Urang nawiskeun jasa angkutan.

Hoyong Anjeun gawekeun AS?


WhatsApp Online Chat !