ASPII Series Plastik Lambaran Extruder

Pondok Description:


  • FOB Harga: US $ 0,5 - 9.999 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 100 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Ningbo atawa Shanghai port
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    parameter ASPII110-800 ASPII110-1000
    sadia Bahan

    PP, hips, GPPS, pe

    PP, hips, GPPS, pe

    Diaméter screw (mm)

    110

    110

    Babandingan screw L / D

    1:33

    1:33

    Max. Lambaran Width (mm)

    720

    920

    Lambaran ketebalan (mm)

    0.3-2.0

    0.3-2.0

    Kapasitas (kg / h)

    280

    300
    Kakuatan tina sakabeh Mesin (kw) 135 135

    Dimension (mm)

    15000x2200x2500

    15000x2200x2500

     

    fungsi:

    1.Mainly dipaké pikeun ngahasilkeun PP, hips, GPPS, sepré pe jeung bahan packing lianna.

    ratio 2.Big tina panjangna sarta diaméter keur screw of extruder nu.

    3.Good ngabentuk efek, ketebalan sarua lambar na speed jalan anu sarua.

    4.Advanced tekanan hidrolik speed tinggi fittings ngarobah net tanpa stopping mesin.

    Operasi 5.Convenient sarta fungsi unggulan ningkatkeun efisiensi produksi.

    kabayang 6.Worm pikeun nyaluyukeun roller mencét, operasi merenah tur precision nyaluyukeun tinggi.

    7.Brighter mencét roller permukaan ti eunteung, hawa sarua permukaan roller nyieun lambaran bersih, caang jeung homogen.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat !