• banner1
  • ASPII-Series-Plastic-Sheet-Extruder
  • HPC-Series-Automatic-Cup-Making-Machine
  • R & D

    R & D

    Anjeun bakal meunang solusi ti kami tim Panalungtikan sarta pamekaran.

  • Control kualitas

    Control kualitas

    pesenan Anjeun nu inspected ku departemen QC ketat urang.

  • palayanan

    palayanan

    Simkuring gaduh tim jualan profésional, nyadiakeun layanan pangalusna keur anjeun.

  • kajembaran ati

    kajembaran ati

    Dina diliwatan 10 taun ngajalankeun kami massana Kinérja alus ti nasabah urang.

Arrivals anyar

Salian produk kinerja tinggi, JinXin nyadiakeun layanan global dipercaya. Éta hartina urang ngidinan Anjeun pikeun dianggo aman tur éfisién - pisan sanajan di kondisi ekstrim.

Wilujeng sumping di Jinxin mesin

  • 34141324adfdfaf

Guangdong Jinxin mesin Co., Ltd nyaeta hiji perusahaan tinggi-tech swasta-milik di propinsi Guangdong kalawan 5826㎡. Pausahaan specializes di design sareng plastik manufaktur mesin packing tur mesin packing dahareun kalawan leuwih pangalaman dékade. Pausahaan ngawangun hiji tim panalungtikan sarta pamekaran nu diwangun ku sababaraha insinyur senior. Kalayan ngawanohkeun equipments processing modern, parusahaan geus ngahontal tingkat canggih di ngahasilkeun equipments mékanis. 

Produk utama parusahaan urang nu Lambaran Extruder, Piala Nyieun Mesin, Piala Printing Mesin, vakum Ngabentuk Mesin, ngeusian Mesin, Botol-niupan Mesin na mamat Mesin. Urang bisa nyieun sakabeh garis ngahasilkeun sakumaha paménta konsumén. produk urang geus dijual ka Eropa, Amérika Kidul, Aprika, Wétan Tengah, Asia Tenggara jeung jsb ...

Urang cherish taun spent casting merek kesang, cherish nu keras meunang unggal ngahargaan, urang ulah sentimentally napel nyanghareupan lingering keprok, teu ragu, urang nempatkeun kana kakawasaan ka hareup, step by step, terus buka payun, saluareun pangatur.

Main Produk

WhatsApp Online Chat !