Најчесто поставувани прашања

Најчесто поставувани прашања

НАЈЧЕСТО ПОСТАВУВАНИ ПРАШАЊА

Дали сте фабрика или трговско друштво?

Ние сме една фабрика.

Што сертификат имате?

Имаме ISO и CE сертификат.

Како вашата фабрика направи во врска со контрола на квалитетот?

Имаме посебен КК оддел задолжен за квалитет на производите.

Колку долго трае гарантниот рок?

Сите наши производи имаат една година гаранција.

Која е главната пазарот на вашата компанија?

Имаме клиенти од целиот свет.

Колку капацитет за производство на вашата компанија една година?

Тоа зависи од вашите потреби.

Можеме да го посетат вашиот работата на оваа машина во вашата фабрика?

Ние имаме свој пластични одлуки компанија, вие може да се види работата на машината.

Каде се наоѓа вашата фабрика? Како можеме да ја посетите таму?

Нашата фабрика се наоѓа во Shantou Сити, провинција Гуангдонг, Кина, околу 45 минути од
Куангџоу по воздушен пат. Ние нудиме превоз услугата.

Сакаат да работат со САД?


WhatsApp Online Chat !