XC Full Otomatis High-kacepetan Vacuum mbentuk Machine

Short Description:


  • Potongan: US $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Min.Order Quantity: 100 Potongan /
  • Sumber Kabisan: 10000 Piece / Bagéyan saben Wulan
  • Port: Ningbo utawa Shanghai Port
  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Detail produk

    Tags Product

    paramèter XC800
    kasedhiya Material PP, PE, PET, hips, GPPS, PVC, EPS
    Kawangun Area (mm) 800 × 1200
    Kawangun Ambane (mm) 150
    Speed ​​kawangun (siklus / min) ≤18
    Max Jembar (mm) 850
    Sheet kekandelan (mm) 0.2-1.5
    Power saka kabèh mesin (kw) 110
    wastage Air (MPa) 0.6-0.8
    Ukuran (m) 8.0 × 2.0 × 2,5

     

    fungsi: 

    1. Plus-minus penet ngecor, mulet. Mbentuk wilayah gedhe.

    2. Servo sheet dipakani, PLC kontrol, antarmuka Human-komputer.

    3. Mesin iki cocok kanggo prodhuksi produk saka PP, PE, PET, GPPS, hips, EPS, PVC. Kayata tuwung, kothak, Bowl lan wadhah lancip kaya cangkir susu, sele cangkir, cangkir es krim, cangkir ngombé nganggo, cacah mie instan, kothak cepet pangan, kothak pangan etc.


  • Previous:
  • Next:

  • Related Produk

    WhatsApp Online Chat !