Servo-720 otomatis Piala Servo Making Machine

Short Description:


  • Potongan: US $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Min.Order Quantity: 100 Potongan /
  • Sumber Kabisan: 10000 Piece / Bagéyan saben Wulan
  • Port: Ningbo utawa Shanghai Port
  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Detail produk

    Tags Product

    Koleksi / paramèter Servo-720
    kasedhiya Material PP, PE, PET, hips, GPPS
    Kawangun Area (mm) 720 × 450
    Kawangun Ambane (mm) 180
    Speed ​​kawangun (siklus / min) 20-35
    Max. Jembar (mm) 720
    Kekandelan (mm) 0.3-2.0
    Power of Whole Machine (kw) ≤ 55
    Air wastage (MPa) 0.6-0.8
    Wastage Water (m3 / h) ≤ 0,5
    Ukuran (mm) 6200 × 2800 × 2600

     

    Aplikasi Field:

    Thermoforming packing wadhah kayata cangkir, kothak lan cacah. Kayata tuwung susu, sele tuwung, cangkir es krim, cangkir siji-mati, cacah mie instan, kothak cepet pangan lan ing.

    fungsi:

    mesin 1.The migunakake struktur sekawan kolom, karo operasi Gamelan, kurang gangguan, pasukan clamping kuwat lan ing.

    integrasi gas 2.Mechanical lan electrical,,-dhuwur tliti servo kanggo ngirim sheet, servo mulet, PLC kontrol gerakan servo, suhu modul kontrol kontrol sistem cerdas.

    3.A inggil automation, kacepetan produksi. Liwat instalasi cetakan beda bisa ngasilaké produk beda, kanggo entuk tujuan mesin multi Efesus.

    4.By nggunakake komponen electrical diimpor account-jeneng, komponen pneumatic, kanggo mesthekake operasi stabil, kualitas dipercaya, urip dawa layanan.

    5.The kabèh struktur punika kompak, meksa, ngecor, nglereni, cooling, produk ndamu lan fungsi nyetel ing jamur, supaya proses produk cendhak, rampung bahan dhuwur, ing baris karo standar kesehatan nasional.

    mesin 6.The cocok kanggo produksi PP, PE, PET, hips, GPPS lan produk sheet plastik. Kayata cangkir, lodhong, cangkir lan kontaner lancip-walled liyane, kayata cangkir susu, sele cangkir, cangkir es krim, cangkir ngombé nganggo, mie instan Bowl, kothak pangan lan ing.


  • Previous:
  • Next:

  • Related Produk

    WhatsApp Online Chat !