RCX-700 otomatis Tilt-jamur Piala Making Machine

Short Description:


  • Potongan: US $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Min.Order Quantity: 100 Potongan /
  • Sumber Kabisan: 10000 Piece / Bagéyan saben Wulan
  • Port: Ningbo utawa Shanghai Port
  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Detail produk

    Tags Product

    mode No./Parameter RCX-700
    kasedhiya Material PP, PS, PE, PVC
    Kawangun Area Max (mm) 700 × 350
    Max kawangun Ambane (mm) 160
    Kekandelan saka Sheet (mm) 0.3 ~ 2.0
    Max Speed ​​(Time / min) 28
    Power of Servo Dipakani Motor (kw) 5
    Power of Machine Utama (kw) 11
    Power of Servo mulet Motor (kw) 11
    Heating Power of Whole Machine (kw) 120
    Air wastage (L / min) ≥2500
    Wastage Water (L / min) 50 ~ 100
    Ukuran (mm)    14000 × 3500 × 3300

    Aplikasi Field:
    Iku kasedhiya kanggo Lembar plastik mbentuk, kayata PP, PS, hips, PVC, PET, PLA.It bisa gawé beda jinis cangkir, bokor, pasugatan, lids lan kothak suchas cangkir susu, sele cangkir, siji-mati cangkir lan cepet noodlebowls.Production procedureis sheet panas plastik kanggo suhu determinate, nggunakake negatif wangun pressureto tuwung, banjur liwat piranti tipping kanggo transmitcups menyang stackingmachine, numpuk otomatis, ngetang lan meksa nindakake perkara metu tertib.

     

    fungsi:

    mesin 1.The dikendhalèkaké déning PLC lan panel usetouch.

    2. langkung engine servo ing dipakani piranti piranti andstretching.

    3. fungsi otomatis manufaktur bantuan whichproduce produk plastik kanggo nyuda biaya andproduction pegawe.

    4. kacepetan Fast kasedhiya kanggo line high-levelproduction.

    5. peralatan wis fungsi memori jamur.


  • Previous:
  • Next:

  • Related Produk

    WhatsApp Online Chat !