HPC Sèri Piala Hydraulic otomatis Making Machine

Short Description:


  • Potongan: US $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Min.Order Quantity: 100 Potongan /
  • Sumber Kabisan: 10000 Piece / Bagéyan saben Wulan
  • Port: Ningbo utawa Shanghai Port
  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Detail produk

    Tags Product

    Mode / paramèter HPC-660 HPC-700 HPC-720 HPC-750
    materi kasedhiya PP, PE, PET, hips, GPPS
    Kawangun Area (mm) 650 × 320 700 × 350 720 × 450 750 × 500
    Kawangun Ambane (mm) 120/180 120/180 120/180 120/180
    Speed ​​kawangun (siklus / min) 20-35 20-35 20-35 20-35
    Max.width (mm) 660 700 720 750
    Kekandelan (mm) 0.3-2.0 0.3-2.0 0.3-2.0 0.3-2.0
    Power saka kabèh mesin (kw) ≤45 ≤50 ≤55 ≤65
    wastage Air (MPa) 0.6-0.8 0.6-0.8 0.6-0.8 0.6-0.8
    wastage Water (m3 / h) ≤0.5 ≤0.5 ≤0.5 ≤0.6
    Ukuran (mm) 5500x2300x2400 5800x2500x2600 6200x2800x2600 7200x2800x2600

     

    Aplikasi Field: 

    Thermoforming packing wadhah kayata cangkir, kothak lan cacah. Kayata cangkir susu, sele cangkir, cangkir es krim, cangkir siji-mati, cacah mie instan, kothak cepet pangan, kothak pangan lan ing.

    fungsi:

    1. Mesin adopts sistem meksa hydraulic kanggo ngasilaké produk, mlaku stabil, swara cilik, kemampuan jamur ngunci apik.

    2. electromechanical, gas, integrasi meksa hydraulic, kontrol PLC, dhuwur tliti konversi frekuensi.

    3. Rampung otomatis lan cepet kacepetan produksi. Kanthi nginstall cetakan beda kanggo ngasilaké produk beda.

    4. Nganggo misuwur merek diimpor saka fittings elektrik lan pneumatic, mlaku stabil, kualitas dipercaya lan urip dawa.

    5. kabèh mesin iku kompak, siji jamur wis kabeh fungsi, kayata mencet menehi, mbentuk, nglereni, cooling lan produk rampung ndamu. proses Short, kualitas produk lan ketemu standar sanitary nasional.

    6. Mesin iki pas kanggo prodhuksi PP, PE, PET, hips, GPPS lan produk plastik, kayata tuwung, kothak, Bowl lan ing. Contone, tuwung susu, sele tuwung, es krim tuwung, siji-mati tuwung, cepet mie Bowl, kothak cepet pangan, kothak pangan lan ing.


  • Previous:
  • Next:

  • Related Produk

    WhatsApp Online Chat !