FAQs

FAQ

PITAKONAN PALING SERING

Apa sing pabrik utawa dagang perusahaan?

We are pabrik.

Apa certificate apa?

We kudu ISO lan certificate CE.

Carane ora pabrik apa gegayutan kontrol kualitas?

We duwe departemen QC khusus ngurusi kualitas produk '.

Suwene periode babar pisan?

Kabeh produk kita duwe babar pisan taun.

Apa pasar utama perusahaan?

We duwe pelanggan kabeh ndonya.

Carane akeh kapasitas produksi perusahaan setahun?

Iki gumantung kabutuhan.

Bisa kita ngunjungi operasi mesin ing pabrik Panjenengan?

We kudu dhewe nggawe plastik perusahaan, sampeyan bisa ndeleng ing operasi mesin.

Where is pabrik Panjenengan located Kepiyé kita ngunjungi ana?

Pabrik kita dumunung ing Shantou City, Langkawi District, China, 45 menit saka
Guangzhou udhara. We offer layanan transportasi.

Arep digarap US?


WhatsApp Online Chat !