ASPII Series Plastic Sheet Extruder

Short Description:


  • Potongan: US $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Min.Order Quantity: 100 Potongan /
  • Sumber Kabisan: 10000 Piece / Bagéyan saben Wulan
  • Port: Ningbo utawa Shanghai Port
  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Detail produk

    Tags Product

    paramèter ASPII110-800 ASPII110-1000
    kasedhiya Material

    PP, hips, GPPS, PE

    PP, hips, GPPS, PE

    Diameter saka Meneng (mm)

    110

    110

    Aspek Meneng L / D

    1:33

    1:33

    Max. Sheet Jembar (mm)

    720

    920

    Sheet kekandelan (mm)

    0.3-2.0

    0.3-2.0

    Kapasitas (kg / jam)

    280

    300
    Power of Whole Machine (kw) 135 135

    Ukuran (mm)

    15000x2200x2500

    15000x2200x2500

     

    fungsi:

    1.Mainly digunakake kanggo gawé PP, hips, GPPS, sheet PE lan bahan packing liyane.

    aspek 2.Big dawa lan diameteripun kanggo meneng saka extruder ing.

    3.Apik mbentuk efek, witjaksono kekandelan saka sheet lan kacepetan mlaku padha.

    4.Advanced meksa hydraulic kacepetan dhuwur fittings ganti net tanpa sing nolak mesin.

    operasi 5.Convenient lan fungsi banget nambah efficiency produksi.

    wheel 6.Worm kanggo nyetel roller mencet, operasi trep lan tliti nyetel dhuwur.

    7.Brighter mencet roller lumahing saka pangilon, suhu witjaksono saka lumahing roller nggawe sheet resik, padhang lan kabeh podho.


  • Previous:
  • Next:

  • Related Produk

    WhatsApp Online Chat !