• banner1
  • ASPII-Series-Plastic-Sheet-Extruder
  • HPC-Series-Automatic-Cup-Making-Machine
  • R & D

    R & D

    Sampeyan bakal njaluk solusi saka kita tim Riset lan pangembangan.

  • Quality Control

    Quality Control

    pesenan sing periksa Dinas QC ketat kita.

  • Service

    Service

    We kudu tim dodolan profesional, nyedhiyani layanan paling apik kanggo sampeyan.

  • integritas

    integritas

    Ing liwati 10 taun mlaku, kita gained Fame apik saka kita pelanggan.

Baru

Saliyane kanggo produk kinerja dhuwur, Jinxin menehi layanan global dipercaya. Tegese kita ngidini sampeyan bisa kanthi aman lan luwih irit - malah ing kahanan nemen.

Welcome to Jinxin Machinery

  • 34141324adfdfaf

Guangdong Jinxin Machinery Co., Ltd punika perusahaan dhuwur-tech pribadi-diduweni ing provinsi Guangdong karo 5826㎡. Perusahaan spesialisasi ing desain lan plastik Manufaktur mesin packing lan mesin packing pangan karo liwat pengalaman dasawarsa. Perusahaan netepake tim riset lan pangembangan sing kasusun saka sawetara engineers senior. Kanthi ngenalke Alat Processing modern, perusahaan wis ngrambah tingkat majeng ing prodhuksi Alat mechanical. 

Produk utama perusahaan kita Sheet Extruder, Piala Making Machine, Piala Printing Machine, Vacuum mbentuk Machine, Filling Machine, Botol-ndamu Machine lan Sucker Machine. Kita bisa nggawe kabèh line prodhuksi minangka panyuwunan pelanggan. produk kita wis didol kanggo Eropah, Amérika Kidul, Afrika, Timur Tengah, Asia Kidul-Wétan lan etc ...

We ngupadosi taun ngginakaken casting merek kringet, ngupadosi hard-menang saben pakurmatan, aku ora sentimentally ditempelake menyang pasuryan saka lingering keplok, ora ragu-ragu, kita sijine iku menyang power forward, langkah dening langkah, terus-terusan ndhisiki, ngluwihi poto.

main Products

WhatsApp Online Chat !